Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
CMS futtatásához kellékek képes leírás - CMS tartalomkezelő rendszerek.tlap.hu
részletek »

CMS futtatásához kellékek - CMS tartalomkezelő rendszerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cms.tlap.hu » CMS futtatásához kellékek
Keresés
Találatok száma - 15 db
A keresőbarát CMS

A keresőbarát CMS

Már legalább tucatnyi CMS, azaz tartalomkezelő rendszer közül választhatnak az új weboldalak készítői. A rendszerek egy része elfogadhatóan van összerakva SEO szempontból, de sok esetben módosítások szükségeltetnek a keresőbarátság érdekében. Milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani? Az első kérdés természetesen annak eldöntése, hogy a projekt igényel-e CMS-t? Időnként teljesen feleslegesen statikus weboldalaknál is bonyolult CMS-t raknak az oldal mögé.

Apache web szerver

Apache web szerver

Az Apache alapítvány honlapja, ahonnan egyébként letölthető ingyen a webszerver szoftver és telepíthető könnyedén a saját gépre akár több féle operációs rendszer alá is.

ASP.NET

ASP.NET

Microsoft fejlesztői környezete webes alkalmazásokhoz. Több ingyenes és fizetős CMS futtató platformja.

DinaNet - CMS tárhely

DinaNet - CMS tárhely

A nálunk bérelt tárhelyek alkalmasak a CMS weboldalak magas szintű kiszolgálására. Szinte mindenfajta CMS futtatható szervereinken.Pár kattintással telepítheti a legfrissebb verziókat, nincs szükség bonyolult beállításokra. Sok szabad licencű (és nyílt forrású) CMS mellett sok a kereskedelmi termék és az egyedi fejlesztés is. A legtöbb CMS a PHP szerveroldali programozási nyelven íródott, és MySQL adatbázist használ. Léteznek ingyenes CMS-ek (Drupal, Joomla, Wordpress), de sok a fizetős is. Tárhelyeink alkalmasak ezen rendszerek üzemeltetésére.

JavaScript

JavaScript

A JavaScript egy kiegészítője tud lenni a PHP programozásnak, vagy akár a statikus oldalak tartalmát is feldobhatjuk vele. Olyan megoldásokhoz nyújt segítséget, amihez a HTML és a PHP már kevés. Érdemes foglalkozni vele.

Joomla weboldal készítés

Joomla weboldal készítés

A Kanga Design az 1.5 Joomla megjelenése óta foglalkozik Joomla alapú weboldalak készítésével, telepítésével, karbantartásával, fejlesztésével. Az ingyenes szoftver alkalmazása miatt az elkészült oldalak kiváló ár/értéket mutatnak, hiszen a megrendelőknek csak a telepítési, programozási munkákat kell megfizetni.

jQuery

jQuery

JavaScript framework. Kihagyhatatlan. Évek óta fejlődő egyedülálló eszközkészlet. Használd, ne találd fel újra a kereket.

MsSQL

MsSQL

SQL Server 2008 a Microsoft-tól. Windows-os környezetben alapulhat a CMS-ünk ezen az adatbázis kezelő motoron is. Szintén létezik ingyenes verziója MSDE néven. Robosztus, nagy tűrőképességű és sokoldalú adatbázis-kezelő motor.

MySQL

MySQL

MySQL elnevezésű nyílt forráskódú ingyenes SQL adatbázis kezelő motor. Robosztus technológia és stabilitás.

Hirdetés
NusPhere

NusPhere

Kódoló-dekódoló rendszer, aminek a segítségével olvashatatlanná lehet tenni a PHP alapú CMS-ünk forráskódját, hogyha elkészültünk vele és idegen szerverre kell telepíteni, akkor mint szellemi tulajdon, védve maradjon számunkra a know-how.

PHP

PHP

Programnyelv dinamikus weboldalak fejlesztéséhez. Nagyon elterjedt, rengeteg CMS alapszik ezen a nyelven. Ingyenes a letöltése és a felhasználása. Gyártó: Zend

PostgreSQL

PostgreSQL

Ingyenes, nyílt forráskódú robosztus SQL motor, amely kialakításában, gyorsaságában, és felépítésénél fogva méltó vetélytársa az Oracle alapú SQL motoroknak.

Symfony

Symfony

symfony - open-source PHP web framework. Dinamikusan fejődő új készlet saját CMS fejlesztéséhez, vagy továbbfejlesztéséhez. Messze a jelenlegi framework-ökön túlmutató technológia! Immár a 2.0 verzió is megjelent!

Yubikey - erős azonosítás CMS-hez

Yubikey - erős azonosítás CMS-hez

A tartalomkezelő alkalmazások, és az általuk kezelt weboldalak egyre fontosabb szerepet töltenek minden vállalkozás életében. A YubiKey két-faktoros azonosítása támogatja a legelterjedtebb tartalomkezelőket (CMS). A YubiKey támogatásával a CMS szoftverekbe integrálható az erős azonosítás, és a felhasználók saját YubiKey eszközeiket is használhatják az azonosításra. Így egy azonnal használható megoldást kapnak weboldalaik megerősítésére. CMS-k: Wordpress, Joomla, Drupal stb... A nyílt API-val, és több platformhoz ? PHP, .Net, Java, Ruby, Perl, Python stb. ? rendelkezésre álló függvénykönyvtárakkal, integrálási lehetőséggel gyakorlatilag bármilyen szoftverbe integrálható a YubiKey két-faktoros azonosítása.

Zend Guard

Zend Guard

Zend Guard megvédi az avatatlan felhasználók elől CMS-ünk forráskódját. Kódol-dekódol! A dekódoló ingyenes.

Tuti menü