Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fizetős hazai képes leírás: PatroNet - www.puha.hu [2. oldal]
részletek »

Fizetős hazai: PatroNet - www.puha.hu [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: cms.tlap.hu » Fizetős hazai
Keresés
Találatok száma - 34 db
PatroNet CMS

PatroNet CMS

A jól működő honlap valódi internetes jelenlétet biztosít, mert előkelő helyen szerepel a keresőkben, aktuális, naprakész információkat nyújt a látogatóknak, jól áttekinthető és egyszerűen használható.

PlusEngine

PlusEngine

PlusEngine CMS és portál rendszer Professzionális, nagyteljesítményű egyedi weboldalak villámgyorsan egy zárt fejlesztésű motorral.

Prémium webáruház készítés CMS tartalomkezelővel

Prémium webáruház készítés CMS tartalomkezelővel

Webáruházat sokan készítenek, azonban önmagában ez még nem elégséges. A kívánt siker eléréséhez alapvető feltétel a tökéletesen optimalizált webáruház motor, mely segítségével megtalálják az online üzletet a hatalmas kínálatban. De mitől lesz több és jobb, mint a konkurencia? Webáruház készítés során Ön nem csak egy webshopot kap, hanem egy hiteles, komoly online üzletet, melynek a célja a vásárlóközönség megtartása, figyelmének elnyerése, melynek segítségével garantáltan felépítheti dominanciáját az online éterben.

Profi CMS weboldal készítés

Profi CMS weboldal készítés

A profi weboldal készítés munkái során csak CMS rendszerekkel dolgozik. Ezek a tartalomkezelő rendszerek jelentősen megkönnyítik ügyfeleink életét, hiszen gyakorlatilag programozói tudás nélkül percek alatt tudják megváltoztatni weboldaluk tartalmát. Praktikus, gyors és egyszerű megoldást kínálunk ügyfeleinknek, amihez természetesen segítségünk és tanácsadásunk is állandó.

Profi Weboldal 48 óra alatt

Profi Weboldal 48 óra alatt

Sietne? Nálunk 1 óra konzultáció után 47 óra múlva saját weboldala lehet domain regisztrációval és akár egy év ingyen tárhellyel! Profi weboldalak kis-, közepes-, és nagy csomagban olyan kedvező áron, aminél már kedvezőbb nem is lehetne! ;) Stílus és Weboldal. 48 órán belül Önre szabva!

Rendhagyó joomla weblap készítés, weboldal készítés

Rendhagyó joomla weblap készítés, weboldal készítés

Miért ne lehetne Önnek is profi weboldala? A prémium weblap készítése csak a minőségre vonatkozik, árainkra egyáltalán nem! A joomla alapú, keresőbarát megoldásaink az Ön webes jelenlétét is megsokszorozzák! Tegye próbára tudásunkat, a weblap készítése Önnek sem nyűg és bosszúság lesz! A Horizon Webstúdió számos referenciával rendelkezik, az évek során több száz céges oldalt építettünk, a joomla segítségével, így a joomla weblap készítés számunkra gyerekjáték. Könnyen használható webes admin és egy profi sablon? Ez a joomla weblap készítés a Horizon Webstúdiótól.

SenSCMS

SenSCMS

A SenSCMS tartalomkezelő rendszer népszerűségét felhasználóbarát felületei, könnyű használhatósága és automatikus keresőoptimalizáló funkciói adják. A SenSCMS modulos rendszerű, a rendszerben található modulok száma jelenleg 60 körül mozog. A hamarosan megjelenő 2.0-ás verzióban az interaktív felületek mellett a keresőoptimalizálás további támogatását és a közösségi elemeket tartjuk szem előtt.

Smartportal

Smartportal

A smartPORTALTM az Intercomp Kft. által kifejlesztett internetes portálalkalmazás-család elnevezése, illetve bejegyzett védjegye. Minden portálmegoldás a smartPORTAL motorra, mint közös alapra épül. A portál motor segítségével egyszerűen, gyorsan intelligens, dinamikus honlapot alakíthatunk ki, illetve adatbázisban tárolt információk segítségével folyamatosan kezelhetünk, módosíthatunk, aktualizálhatunk különösebb informatikai képzettség nélkül.

StyleCMS

StyleCMS

Egyedi CMS-ek, szerkesztőségi rendszerek, social network megoldások a StyleCMS név alatt. Mindemellett az ismertebb open source CMS-ek továbbfejlesztése igény szerint, úgymint: Joomla!, Drupal, WordPress

Hirdetés
TT CMS

TT CMS

Céges és önkormányzati weboldalak saját fejlesztésű CMS alapú kiszolgálása.

WebCom CMS

WebCom CMS

A portálrendszerek üzleti, kereskedelmi célokra ideálisan felhasználhatók. Moduláris bővíthetőségüknek köszönhetően szinte tetszőleges funkcióval kiegészíthetők.

Webes szolgáltatás Győr

Webes szolgáltatás Győr

Webes alkalmazás fejlesztés, webtárhely bérlés, domén regisztráció, web-design, egyedi webes szoftver fejlesztés Győrben. Elérhető, hatékony kereső optimalizált havidíjas weboldalkészítés. Domain, Tárhely weboldal havidíjas szolgáltatásként kis-és középvállalatok részére. Mivel foglalkozunk: * Statikus és dinamikus weboldal készítéssel * Webes alkalmazások fejlesztésével * Egyedi Intranetes és webes vállalati rendszerek fejlesztésével * Egyedi művész weboldal grafikák készítésével * Weboldalak újragondolásával, ráncfelvarrással (ReDesign munkák) * Webes alkalmazások biztonsági kérdéseinket a felülvizsgálatával * Etikus keresőmarketing optimalizálással * Számítógép-üzemeltetés, rendszergazdai feladatok * Adatbázis-szolgáltatás * Weboldal üzemeltetés (tárhely, webhoszting) * Internetes hirdetési felület értékesítése * Számítógépes feldolgozás * Domain ügyintézéssel, csak saját ügyfeleink részére * Weboldal modulok készítésével * Weboldalak tovább fejlesztésével * Weboldalak használhatóbbá tételével * Hosting (PHP, Mail, MySQL, FTP), csak saját ügyfeleink részére

Webgenerator cms rendszer

Webgenerator cms rendszer

Mit nyújt számodra a webgenerátor? * Kisvállalkozóként ismertséget, elérhetőséget az interneten * Minimális éves díj mellett egyedi, testre szabott, dinamikus weboldalad lehet * Több 100 grafikai sablon-ból választhatod ki a hozzád leginkább közel állót * Választhatsz 4 dícsomagunk közül * Kiknek szól a webgenerator.hu rendszere? Alapvetően olyan mikro vállalkozások, cégek, magán vállalkozók részére készült, akik költségkímélő megoldást keresnek és weboldalt szeretnének. * Milyen egyedi lehetőségeim vannak? Egyedi domain: az Ön elkészülő oldala az önneve.webgenerator.hu internet cím alatt elérhető; ehhez egyedi domaint (pl.: önneve.hu) is választhat (azok közül, amelyek nem foglaltak) és az oldala ezen is elérhetővé válik. Egyedi grafikai sablon: weboldal kialakításakor Ön a rendszer által felkínált több száz lehetőségek közül választhat. Megrendelésére olyan grafikai sablont (designt) készítünk, amely az Ön vállalkozásának grafikai elemeit, szín és formavilágát használja, és garantálja megjelenésének egyediségét.

Weblaunch - reszponzív weboldal készítés, akár pár óra alatt

Weblaunch - reszponzív weboldal készítés, akár pár óra alatt

Weboldal készítés kezdeti költségek nélkül. Ne várj senkire, saját honlap készítése egyszerű szerkesztőnkkel, akár pár órán belül. Weboldal készítőnkkel kiinduló webdesigneket teljesen az egyedi igényeidre szabva elkészítheted saját reszponzív weboldalad, ami a saját ajándék domain neveden elérhető. Honlap készítés közben elhelyezhetsz formázott szöveget, képeket, képgalériát, videókat, űrlapokat, térképet, táblázatot, letölthető fájlokat stb. Sőt kiegészítheted weboldaladat bloggal is vagy akár egy egyszerű webáruházzal is. Webodaladat később is bárhol, bármikor módosíthatod, ezzel sem kell senkire várnod. A honlap készítő online fut, nem igényel semmilyen telepítést, bármilyen böngészőből használható, akár a telefonodról is. Nem kell programozónak lenned, ha egy szövegszerkesztővel elboldogulsz, akkor weboldal készítőnkkel is elfogsz.

Webshark CMS

Webshark CMS

Webshark Informatikai Szolgáltató Kereskedelmi Kft. Web alapú fejlesztések, Domain regisztráció, Hosting, CMS rendszerek, CSS3, HTML5 felületek fejlesztése nagy szakértelemmel, gyorsan. Referencialista

WhySoft CMS

WhySoft CMS

A Whysoft CMS olyan összetett tartalomkezelő rendszer, amely lehetővé teszi különböző címeken elérhető különböző tartalmú és megjelenésű honlapok tartalmának egy központi rendszerben történő kezelését. A WhySoft CMS rendszer alapja a szinergia. A nyílt forráskódú Internet alapú rendszerek testreszabásával és összekapcsolásával létrehozott rendszer olyan magas szintű tartalomkezelési szolgáltatást nyújt, amelynek értéke meghaladja az egyes alrendszerek által képviselt értékek összességét.

www.puha.hu Felhő alapú CMS

www.puha.hu Felhő alapú CMS

A SimplYPortal CMS egy felhő alapú weboldal és webáruház rendszer, amelyben 1 perc alatt működő oldalra tehetsz szert! Teljesen ingyenesen és kockázat mentesen kipróbálható, keresőoptimalizált, rugalmas és testreszabható. Beépített hírlevélküldővel rendelkezik, melyben hírlevél sorozatokat is létre lehet hozni, valamint infotermék forgalmazást is meg lehet vele valósítani.

Tuti menü