Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes Hazai képes leírás - CMS tartalomkezelő rendszerek.tlap.hu
részletek »

Ingyenes Hazai - CMS tartalomkezelő rendszerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cms.tlap.hu » Ingyenes Hazai
Keresés
Találatok száma - 7 db
CMS Made Simple

CMS Made Simple

A CMS Made Simple magyar nyelvű, egyszerű, ingyenes, és nagyon jó CMS motor.

CMS World

CMS World

A CMS-ek legfontosabb tulajdonsága a dinamizmus. A tartalmat, annak megjelenését megfelelő jogosultság esetén bármikor, bárhonnan meg lehet változtatni. Itt egy fórum a témáról, ami segíthet a kiválasztásban.

Frog

Frog

A Frog CMS egy ingyenes tartalom kezelő rendszer, mely az egyszerű felépítésével, könnyű kezelhetőségével és a gyorsaságával tűnik ki a hasonló rendszer közül. Reméljük, a magyar nyelvű honlappal sikerül megismertetni széles körben a Frog CMS rendszert, melyet reményeink szerint mind többen fognak kipróbálni ill. használni.

Ingyen Magyar Honlap

Ingyen Magyar Honlap

Ingyenes honlapkészítés, ráadásul honlapja keresőbarát is lesz! Honlap készítés könnyedén!

muPortal

muPortal

A muPortal egy ingyenes, magyar fejlesztésű, nyílt forráskódú szabadon felhasználható tartalomkezelő rendszer, mely segítségével egyszerűen készíthet bárki saját internetes oldalt, portált egyszerűbb fórumot vagy blogot.

MyWWW

MyWWW

Egy jelszóval elérhető részen, magyar szerkesztőfelületen, a Word, vagy Office -hoz hasonló szövegszerkesztővel online szerkesztheti weblapja teljes tartalmát. Rengeteg funkciót találhat, de az elsődleges cél a felhasználóbarát, átlátható használat volt, amit egy általános felhasználó is kezelni tud!

Smeego

Smeego

A Smeego portál rendszer Magyarországi közösségének oldala. A Smeego egy PHP alapú tartalomkezelő rendszer (Content Management System, CMS), amely könnyen telepíthető és használható. Fejlett kódja és moduláris felépítése segítségével egyszerűen lehet dinamikus, adatbázis-alapú weboldalad. Tökéletes hírek, cikkek, ismertetők közzétételéhez, szavazások és hozzászólások használatához és felhasználókezeléshez (regisztráció).

Tuti menü