Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes Külföldi képes leírás - CMS tartalomkezelő rendszerek.tlap.hu
részletek »

Ingyenes Külföldi - CMS tartalomkezelő rendszerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cms.tlap.hu » Ingyenes Külföldi
Keresés
Találatok száma - 21 db
Daisy

Daisy

Egy érdekes nyílt forráskódú CMS, amely Java alapú. Ez kiváló szerkesztőségi rendszernek is online publikációkhoz.

DotNetNuke

DotNetNuke

Folyamatos továbbfejlesztésekkel bíró nyílt forráskódú ASP.NET alapú CMS rendszer külön saját framework rendszerrel. Természetesen ingyenes. A környezet Microsoft operációs rendszert futtató szervert igényel.

Drupal

Drupal

Az oldal célja a Drupal tartalomkezelő rendszer bemutatása éppúgy, mint mélységeinek tárgyalása. Megközelítése időnként speciálisan magyar, hiszen a nyelvi támogatás és a nyelvi funkciókat jól kiegészítő modulok bemutatása is fókuszba kerül, ha magyar felhasználásról van szó.

e107

e107

e107 is egy portál motor és CMS, amely PHP és mySQL alapú. A PHPNuke csapatból kivált programozók hozták létre egyfajta konkurenciaként. Mára már ez is elavultnak tekinthető, de kezdőknek kiváló. Telepítése 5 perc.

EdgarPE.hu - Drupal tippek, trükkök

EdgarPE.hu - Drupal tippek, trükkök

Az ingyenes Drupal tartalomkezelő rendszer használatához és programozásához adok segítséget a blogomon. 2001 óta foglalkozom honlapkészítéssel. Legnagyobb Drupal alapú munkáim a www.f1vilag.hu és www.f1liga.hu (2010-ig). Szívesen segítek mindenkinek, akit érdekel ez a rendszer, vagy saját honlapját ültetné át Drupalra.

Etomite

Etomite

Etomite content management system (CMS) egy flexibilis és funkciógazdag PHP alapú gyors és ingyenes alkalmazás

Gelato

Gelato

A Gelato egy nyílt forráskódú projekt. Az elkészült oldalak tartalmába könnyedén illeszthetők képek, videók, audió fájlok, linkek, szavazások és dialógusok. AJAX, PHP és MySQL alapú alkalmazás.

Krang

Krang

Perl alapú ingyenes CMS. Nyílt forráskód, rugalmas kezelés és nagy tudás jellemzi. Telepítése és használata egyszerű, beszédes.

Kumera

Kumera

Kumera - XML Based Content Management System. Perl alapú forráskóddal és XML alapú adatbázissal. Ha az optimális erőforráskihasználás szempontjából egy megfelelő nyílt forráskódú cms-re vágysz, itt a lehetőség az egyik használatára.

Hirdetés
Magnolia

Magnolia

Több, mint 100 országban elterjedt Java alapú CMS rendszer, amely ingyenessége és nyílt forráskódja alapján rengeteg rajongót tömörít.

OpenCms

OpenCms

Könnyen használható, rugalmas felépítésű, Java és XML alapokon készült CMS.

OpenSourceCMS

OpenSourceCMS

Ingyenes és fizetős változat is elérhető ebből a remek CMS-ből. Nem csak PHP-ben készítették el a kódot, hanem ASP.NET technológiával is.

PHP Nuke

PHP Nuke

A PHP Nuke szintén egy ingyenes tartalomkezelő rendszer, amely az elsők egyike volt, és egyben egy időben a legelterjettebb. Felépítését kicsit már elavultnak tekinthetjük, de kezdetnek nem rossz.

Plone

Plone

Nyílt forráskódú elterjedt és ingyenes CMS rendszer. Felhasználható akár Wiki klónok készítéséhez is, mert nagyon rugalmasan testre szabható.

Quickcms

Quickcms

Könnyen módosítható és használható tartalomkezelő rendszer ingyenes és megvásárolható bővített verzióval. Gyors és könnyen telepíthető. MySQL nem követelemény, a program flat file alapú adatbázist használ. Minimális követelmények: PHP 5.2 , 2 MB tárhely. Nem követelmény: MySQL, mod_rewrite/xml/zlib az Apache-on vagy a RAM beállítások változtatása! Egyszerű adminisztrációs felület, nincsenek felesleges funkciók az alap csomagban. Minden hozzáadható funkció bővítményként telepíthető. Rendelkezésre állnak ingyenes sablonok és bővítmények mind az ingyenes mind a fizetős, bővített verzióhoz.

Röviden a tartalomkezelő rendszerekről

Röviden a tartalomkezelő rendszerekről

Modern weboldal és webáruház készítésnél már szinte alap felszereltségnek számít, hogy weboldalunk rendelkezzen tartalomkezelő rendszerrel. Ezek a rendszerek nagyban megkönnyítik a weboldalak adminisztrálását és módosítását. Általuk egyszerűen feltölthetünk tartalmakat, menüpontokat és egyéb dokumentumokat, információkat. Ha Ön is szeretne egy ilyen weboldalt vagy webáruházat akkor kérjen tőlünk árajánlatot és maximum 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Weboldalakat, webáruházakat készítünk Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenben, Egerben és Sárospatakon is.

Symphony

Symphony

Már sok felhasználót vonzó, ingyenes CMS rendszer XSLT templétezhető felületekkel összefűzve. Már sok felhasználót vonzó, ingyenes CMS rendszer XSLT templétezhető felületekkel összefűzve. Remek választás lehet!

Tuti menü