Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
CMS tartalomkezelő rendszerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Daisy - Honlapkészítés [2. oldal]
részletek »

CMS tartalomkezelő rendszerek képes leírás: Daisy - Honlapkészítés [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: cms.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 95 db
Daisy

Daisy

Egy érdekes nyílt forráskódú CMS, amely Java alapú. Ez kiváló szerkesztőségi rendszernek is online publikációkhoz.

Dekosite - weboldal készítés

Dekosite - weboldal készítés

A dekosite ötvözi a profi webdesign és az egyedi webfejlesztés előnyeit. Katalógusunkban több ezer előre elkészített design között böngészhetsz. Mielőtt választanál, nézd meg a weboldal demo-ját, hogy lásd az oldalt eredeti méretben, működés közben! A kiválasztott grafikát minden elemében arculatodra alakítjuk, hogy pontosan illeszkedjen cégedhez, és tökéletesen kifejezze, amit szeretnél.

DinaNet - CMS tárhely

DinaNet - CMS tárhely

A nálunk bérelt tárhelyek alkalmasak a CMS weboldalak magas szintű kiszolgálására. Szinte mindenfajta CMS futtatható szervereinken.Pár kattintással telepítheti a legfrissebb verziókat, nincs szükség bonyolult beállításokra. Sok szabad licencű (és nyílt forrású) CMS mellett sok a kereskedelmi termék és az egyedi fejlesztés is. A legtöbb CMS a PHP szerveroldali programozási nyelven íródott, és MySQL adatbázist használ. Léteznek ingyenes CMS-ek (Drupal, Joomla, Wordpress), de sok a fizetős is. Tárhelyeink alkalmasak ezen rendszerek üzemeltetésére.

DotNetNuke

DotNetNuke

Folyamatos továbbfejlesztésekkel bíró nyílt forráskódú ASP.NET alapú CMS rendszer külön saját framework rendszerrel. Természetesen ingyenes. A környezet Microsoft operációs rendszert futtató szervert igényel.

Drupal

Drupal

Az oldal célja a Drupal tartalomkezelő rendszer bemutatása éppúgy, mint mélységeinek tárgyalása. Megközelítése időnként speciálisan magyar, hiszen a nyelvi támogatás és a nyelvi funkciókat jól kiegészítő modulok bemutatása is fókuszba kerül, ha magyar felhasználásról van szó.

e107

e107

e107 is egy portál motor és CMS, amely PHP és mySQL alapú. A PHPNuke csapatból kivált programozók hozták létre egyfajta konkurenciaként. Mára már ez is elavultnak tekinthető, de kezdőknek kiváló. Telepítése 5 perc.

eAgent CMS

eAgent CMS

Munkáink fejlesztései során törekszünk a webolúció igényes, legújabb termékeit és lehetőségeit eljuttatni Önökhöz, legyen szó internetes alkalmazás fejlesztésről, webdesign feladatról, ügyviteli alkalmazásról, cég - szolgáltatás vagy termék ismertető weboldal tervezésről, weboldal fejlesztésről.

EasyPage CMS rendszer

EasyPage CMS rendszer

A weboldalra látogatók megismerhetik és kipróbálhatják az EasyPage CMS rendszerét. Ami egy három munkanap alatt elkészülő, egyedi, igényes grafikával, ingyenes domain névvel és tárhellyel rendelkező, akár egyedi igényeket is kiszolgáló tartalomkezelő rendszer. Könnyen kezelhető, kereesőoptimalizálható, moduláris felépítésű. Itt 25.900 Ft + áfáért már egy profin használható, bármikor szerkeszthető jó megjelenésű weboldalt vásárolhatnak. Ebben az árban ingyenes domian védés is van (.hu, .eu vagy .com) valamint 100Mb prémium minőségű (nem csak a neve az) tárhely.

EdgarPE.hu - Drupal tippek, trükkök

EdgarPE.hu - Drupal tippek, trükkök

Az ingyenes Drupal tartalomkezelő rendszer használatához és programozásához adok segítséget a blogomon. 2001 óta foglalkozom honlapkészítéssel. Legnagyobb Drupal alapú munkáim a www.f1vilag.hu és www.f1liga.hu (2010-ig). Szívesen segítek mindenkinek, akit érdekel ez a rendszer, vagy saját honlapját ültetné át Drupalra.

Hirdetés
Editize

Editize

Felhasználóbarát, keresztplatformos CMS rendszer, amely rugalmasságánál fogva széles körben felhasználható megoldásokat nyújt.

Ektron

Ektron

A világ egyik legnagyobb számban vásárolt CMS rendszere. Évtizedes fejlesztéseken keresztül hatalmas tudás és funkció gyűlt össze az alkalmazásban.

Equercus Pro

Equercus Pro

eQuercus Pro egyben egy Content Management System (CMS) és egy Site Management System (SMS). Többféle adatbázison is alapulhat. A felhasználó választja ki a hozzá kapcsolandó adatbázis motor típusát.

Etomite

Etomite

Etomite content management system (CMS) egy flexibilis és funkciógazdag PHP alapú gyors és ingyenes alkalmazás

Frog

Frog

A Frog CMS egy ingyenes tartalom kezelő rendszer, mely az egyszerű felépítésével, könnyű kezelhetőségével és a gyorsaságával tűnik ki a hasonló rendszer közül. Reméljük, a magyar nyelvű honlappal sikerül megismertetni széles körben a Frog CMS rendszert, melyet reményeink szerint mind többen fognak kipróbálni ill. használni.

Gelato

Gelato

A Gelato egy nyílt forráskódú projekt. Az elkészült oldalak tartalmába könnyedén illeszthetők képek, videók, audió fájlok, linkek, szavazások és dialógusok. AJAX, PHP és MySQL alapú alkalmazás.

Hazai CMS rendszer EnCoCMS

Hazai CMS rendszer EnCoCMS

Hazai fejlesztésű CMS rendszerrel dinamikus honlapok készítése rövid határidővel, megfizethető áron. Honlapkészítés, webáruházészítés dinamikus rendszerekkel. A legmodernebb technológiákat felhasználó EnCoCMS egy áttekinthető rendszer, könnyen kezelhető adminisztrációs felülettel. Maximálisan felhasználóbarát CMS rendszer.

Honlapkészítés, FutureCMS - FutureWeb Design Kft.

Honlapkészítés, FutureCMS - FutureWeb Design Kft.

Minőségi honlapkészítés saját CMS rendszerrel. A Futureweb csapata már több mint 100 honlapot készített el ügyfelei számára. Véleményünk szerint, ahhoz, hogy hatékony, célorientált honlapokat készítsünk, precízen kidolgozott ütemtervre, kreativitásra és magas fokú szakértelemre van szükség. Projektjeink kapcsán megszerzett több éves tudásunkkal és tapasztalatunkkal állunk az Ön rendelkezésére. Kérdezzen tőlünk, avasson be céljaiba... igyekszünk segíteni.

Tuti menü