Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
CMS tartalomkezelő rendszerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Honlapkészítés - OpenCms [3. oldal]
részletek »

CMS tartalomkezelő rendszerek képes leírás: Honlapkészítés - OpenCms [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: cms.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 95 db
Honlapkészítés, webáruház készítés

Honlapkészítés, webáruház készítés

Impavidus flatfile fCMS - adatbázist nem használó CMS Impavidus iCMS - adatbázist használó CMS Impavidus iWebshop - webáruház rendszer Impavidus galéria - iG - ingyenes képgaléria rendszer Impavidus videogaléria - ingyenes video galéria rendszer Impavidus Youtube portál - IYVP - ingyenes youtube videogaléria portál

Ingyen Magyar Honlap

Ingyen Magyar Honlap

Ingyenes honlapkészítés, ráadásul honlapja keresőbarát is lesz! Honlap készítés könnyedén!

JavaScript

JavaScript

A JavaScript egy kiegészítője tud lenni a PHP programozásnak, vagy akár a statikus oldalak tartalmát is feldobhatjuk vele. Olyan megoldásokhoz nyújt segítséget, amihez a HTML és a PHP már kevés. Érdemes foglalkozni vele.

Joomla weboldal készítés

Joomla weboldal készítés

A Kanga Design az 1.5 Joomla megjelenése óta foglalkozik Joomla alapú weboldalak készítésével, telepítésével, karbantartásával, fejlesztésével. Az ingyenes szoftver alkalmazása miatt az elkészült oldalak kiváló ár/értéket mutatnak, hiszen a megrendelőknek csak a telepítési, programozási munkákat kell megfizetni.

Joomla weboldalak készítése - Livestudio

Joomla weboldalak készítése - Livestudio

Egy weboldal megléte az üzleti életben ma már alapkövetelmény. Pont ezért számtalan webfejlesztő cég kínálja ilyen jellegű szolgáltatását. Cégünk a Livestudio elsősorban marketinggel, azon belül is online marketinggel foglalkozik, ezért weboldalainkat ezen szempontok szemelőt tartásával készítjük. De pontosan mit is jelent ez? Napjainkban egy weboldal feladata sokkal több annál, mintsem hogy csak információt nyújtson, hiszen egy weboldal valódi feladata, hogy értékesítse.

jQuery

jQuery

JavaScript framework. Kihagyhatatlan. Évek óta fejlődő egyedülálló eszközkészlet. Használd, ne találd fel újra a kereket.

Krang

Krang

Perl alapú ingyenes CMS. Nyílt forráskód, rugalmas kezelés és nagy tudás jellemzi. Telepítése és használata egyszerű, beszédes.

Kumera

Kumera

Kumera - XML Based Content Management System. Perl alapú forráskóddal és XML alapú adatbázissal. Ha az optimális erőforráskihasználás szempontjából egy megfelelő nyílt forráskódú cms-re vágysz, itt a lehetőség az egyik használatára.

LiwCMS

LiwCMS

Honlapkészítés szerkeszthető formában. Hogyan készül egy jó honlap? Rengeteg dologra kell odafigyelni, a grafika, programozás, marketing csak a jéghegy csúcsa. LiwCMS-el szerkeszthető tartalmú honlapot kap, ahol Ön el tudja végezni a változtatásokat, nem kell hozzá külső személy. Meglévő statikus weboldala is átalakítható!

Hirdetés
MagicOn

MagicOn

A Magicon tartalomkezelő rendszer (CMS, Content Management System) lehetővé teszi a weboldal kezelését interneten keresztül. A Magicon tartalomkezelővel Ön olyan weblapot kap melyet az Ön igényeihez és céljaihoz készítenek elő marketingben, webprogramozásban és keresőoptimalizálásban, és arculattervezésben járatos szakemberek. Így weblapja nem csak gyors és olcsó, de hatékony internetes megoldás is lesz. Önnek nincs más dolga, mint elkezdeni használni a weblapját, és elindítani hatékony internetes kommunikációját! Csak töltse föl adataival a Magiconra épülő honlapját, és már kapcsolatba is kerülhetnek Önnel ügyfelei, megrendelői!

Magnolia

Magnolia

Több, mint 100 országban elterjedt Java alapú CMS rendszer, amely ingyenessége és nyílt forráskódja alapján rengeteg rajongót tömörít.

MsSQL

MsSQL

SQL Server 2008 a Microsoft-tól. Windows-os környezetben alapulhat a CMS-ünk ezen az adatbázis kezelő motoron is. Szintén létezik ingyenes verziója MSDE néven. Robosztus, nagy tűrőképességű és sokoldalú adatbázis-kezelő motor.

muPortal

muPortal

A muPortal egy ingyenes, magyar fejlesztésű, nyílt forráskódú szabadon felhasználható tartalomkezelő rendszer, mely segítségével egyszerűen készíthet bárki saját internetes oldalt, portált egyszerűbb fórumot vagy blogot.

MySQL

MySQL

MySQL elnevezésű nyílt forráskódú ingyenes SQL adatbázis kezelő motor. Robosztus technológia és stabilitás.

MyWWW

MyWWW

Egy jelszóval elérhető részen, magyar szerkesztőfelületen, a Word, vagy Office -hoz hasonló szövegszerkesztővel online szerkesztheti weblapja teljes tartalmát. Rengeteg funkciót találhat, de az elsődleges cél a felhasználóbarát, átlátható használat volt, amit egy általános felhasználó is kezelni tud!

NusPhere

NusPhere

Kódoló-dekódoló rendszer, aminek a segítségével olvashatatlanná lehet tenni a PHP alapú CMS-ünk forráskódját, hogyha elkészültünk vele és idegen szerverre kell telepíteni, akkor mint szellemi tulajdon, védve maradjon számunkra a know-how.

OpenCms

OpenCms

Könnyen használható, rugalmas felépítésű, Java és XML alapokon készült CMS.

Tuti menü