Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
CMS tartalomkezelő rendszerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: OpenSourceCMS - SimpleAdsenseSEOcms [4. oldal]
részletek »

CMS tartalomkezelő rendszerek képes leírás: OpenSourceCMS - SimpleAdsenseSEOcms [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: cms.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 95 db
OpenSourceCMS

OpenSourceCMS

Ingyenes és fizetős változat is elérhető ebből a remek CMS-ből. Nem csak PHP-ben készítették el a kódot, hanem ASP.NET technológiával is.

PatroNet CMS

PatroNet CMS

A jól működő honlap valódi internetes jelenlétet biztosít, mert előkelő helyen szerepel a keresőkben, aktuális, naprakész információkat nyújt a látogatóknak, jól áttekinthető és egyszerűen használható.

PHP

PHP

Programnyelv dinamikus weboldalak fejlesztéséhez. Nagyon elterjedt, rengeteg CMS alapszik ezen a nyelven. Ingyenes a letöltése és a felhasználása. Gyártó: Zend

PHP Nuke

PHP Nuke

A PHP Nuke szintén egy ingyenes tartalomkezelő rendszer, amely az elsők egyike volt, és egyben egy időben a legelterjettebb. Felépítését kicsit már elavultnak tekinthetjük, de kezdetnek nem rossz.

Plone

Plone

Nyílt forráskódú elterjedt és ingyenes CMS rendszer. Felhasználható akár Wiki klónok készítéséhez is, mert nagyon rugalmasan testre szabható.

PlusEngine

PlusEngine

PlusEngine CMS és portál rendszer Professzionális, nagyteljesítményű egyedi weboldalak villámgyorsan egy zárt fejlesztésű motorral.

PostgreSQL

PostgreSQL

Ingyenes, nyílt forráskódú robosztus SQL motor, amely kialakításában, gyorsaságában, és felépítésénél fogva méltó vetélytársa az Oracle alapú SQL motoroknak.

PowerPages

PowerPages

PowerPages CMS: a weboldalak szabad, egyedi, kényelmes tartalomkezelője, most új funkciókkal bővült.

Prémium webáruház készítés CMS tartalomkezelővel

Prémium webáruház készítés CMS tartalomkezelővel

Webáruházat sokan készítenek, azonban önmagában ez még nem elégséges. A kívánt siker eléréséhez alapvető feltétel a tökéletesen optimalizált webáruház motor, mely segítségével megtalálják az online üzletet a hatalmas kínálatban. De mitől lesz több és jobb, mint a konkurencia? Webáruház készítés során Ön nem csak egy webshopot kap, hanem egy hiteles, komoly online üzletet, melynek a célja a vásárlóközönség megtartása, figyelmének elnyerése, melynek segítségével garantáltan felépítheti dominanciáját az online éterben.

Hirdetés
Profi CMS weboldal készítés

Profi CMS weboldal készítés

A profi weboldal készítés munkái során csak CMS rendszerekkel dolgozik. Ezek a tartalomkezelő rendszerek jelentősen megkönnyítik ügyfeleink életét, hiszen gyakorlatilag programozói tudás nélkül percek alatt tudják megváltoztatni weboldaluk tartalmát. Praktikus, gyors és egyszerű megoldást kínálunk ügyfeleinknek, amihez természetesen segítségünk és tanácsadásunk is állandó.

Profi Weboldal 48 óra alatt

Profi Weboldal 48 óra alatt

Sietne? Nálunk 1 óra konzultáció után 47 óra múlva saját weboldala lehet domain regisztrációval és akár egy év ingyen tárhellyel! Profi weboldalak kis-, közepes-, és nagy csomagban olyan kedvező áron, aminél már kedvezőbb nem is lehetne! ;) Stílus és Weboldal. 48 órán belül Önre szabva!

Quickcms

Quickcms

Könnyen módosítható és használható tartalomkezelő rendszer ingyenes és megvásárolható bővített verzióval. Gyors és könnyen telepíthető. MySQL nem követelemény, a program flat file alapú adatbázist használ. Minimális követelmények: PHP 5.2 , 2 MB tárhely. Nem követelmény: MySQL, mod_rewrite/xml/zlib az Apache-on vagy a RAM beállítások változtatása! Egyszerű adminisztrációs felület, nincsenek felesleges funkciók az alap csomagban. Minden hozzáadható funkció bővítményként telepíthető. Rendelkezésre állnak ingyenes sablonok és bővítmények mind az ingyenes mind a fizetős, bővített verzióhoz.

Rendhagyó joomla weblap készítés, weboldal készítés

Rendhagyó joomla weblap készítés, weboldal készítés

Miért ne lehetne Önnek is profi weboldala? A prémium weblap készítése csak a minőségre vonatkozik, árainkra egyáltalán nem! A joomla alapú, keresőbarát megoldásaink az Ön webes jelenlétét is megsokszorozzák! Tegye próbára tudásunkat, a weblap készítése Önnek sem nyűg és bosszúság lesz! A Horizon Webstúdió számos referenciával rendelkezik, az évek során több száz céges oldalt építettünk, a joomla segítségével, így a joomla weblap készítés számunkra gyerekjáték. Könnyen használható webes admin és egy profi sablon? Ez a joomla weblap készítés a Horizon Webstúdiótól.

Röviden a tartalomkezelő rendszerekről

Röviden a tartalomkezelő rendszerekről

Modern weboldal és webáruház készítésnél már szinte alap felszereltségnek számít, hogy weboldalunk rendelkezzen tartalomkezelő rendszerrel. Ezek a rendszerek nagyban megkönnyítik a weboldalak adminisztrálását és módosítását. Általuk egyszerűen feltölthetünk tartalmakat, menüpontokat és egyéb dokumentumokat, információkat. Ha Ön is szeretne egy ilyen weboldalt vagy webáruházat akkor kérjen tőlünk árajánlatot és maximum 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Weboldalakat, webáruházakat készítünk Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenben, Egerben és Sárospatakon is.

SenSCMS

SenSCMS

A SenSCMS tartalomkezelő rendszer népszerűségét felhasználóbarát felületei, könnyű használhatósága és automatikus keresőoptimalizáló funkciói adják. A SenSCMS modulos rendszerű, a rendszerben található modulok száma jelenleg 60 körül mozog. A hamarosan megjelenő 2.0-ás verzióban az interaktív felületek mellett a keresőoptimalizálás további támogatását és a közösségi elemeket tartjuk szem előtt.

Sense/Net

Sense/Net

Sense/Net - Vállalati portál - Internet. Intranet. Extranet. A Sense/Net 6.0 a Microsoft SharePoint nyílt forráskódú alternatívája. Sajnos a magyar oldala megszűnt, immár úgy néz ki, hogy csak angolul érhető el, de azért mindenképpen ajánlott.

SimpleAdsenseSEOcms

SimpleAdsenseSEOcms

Google AdSense megjelenítő webmesterek remek eszköze lehet ez a CMS, mert felületei a minél nagyobb arányú lehetséges bevételre vannak optimalizálva, és a szerkesztőfelülete is ezt segíti elő.

Tuti menü