Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
CMS tartalomkezelő rendszerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Sitecore - Webgenerator [5. oldal]
részletek »

CMS tartalomkezelő rendszerek képes leírás: Sitecore - Webgenerator [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: cms.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 95 db
Sitecore

Sitecore

A Carnation, a dán Sitecore cég partnereként számos, díjnyertes Sitecore CMS alapú fejlesztést hajtott végre az elmúlt két évben. Az együttműködés következő állomásaként elindult a magyarországi hivatalos Sitecore képzés.

SiteCore CMS WCM

SiteCore CMS WCM

A Sitecore CMS WCM Internetes és Intranetes Portálok létrehozására, azok összekötésére. ASP.NET tehnológiák használatával.

Smartportal

Smartportal

A smartPORTALTM az Intercomp Kft. által kifejlesztett internetes portálalkalmazás-család elnevezése, illetve bejegyzett védjegye. Minden portálmegoldás a smartPORTAL motorra, mint közös alapra épül. A portál motor segítségével egyszerűen, gyorsan intelligens, dinamikus honlapot alakíthatunk ki, illetve adatbázisban tárolt információk segítségével folyamatosan kezelhetünk, módosíthatunk, aktualizálhatunk különösebb informatikai képzettség nélkül.

Smeego

Smeego

A Smeego portál rendszer Magyarországi közösségének oldala. A Smeego egy PHP alapú tartalomkezelő rendszer (Content Management System, CMS), amely könnyen telepíthető és használható. Fejlett kódja és moduláris felépítése segítségével egyszerűen lehet dinamikus, adatbázis-alapú weboldalad. Tökéletes hírek, cikkek, ismertetők közzétételéhez, szavazások és hozzászólások használatához és felhasználókezeléshez (regisztráció).

StyleCMS

StyleCMS

Egyedi CMS-ek, szerkesztőségi rendszerek, social network megoldások a StyleCMS név alatt. Mindemellett az ismertebb open source CMS-ek továbbfejlesztése igény szerint, úgymint: Joomla!, Drupal, WordPress

STYLERS CMS

STYLERS CMS

1. Jogosultság kezelés: Akár több felhasználó is frissítheti illetve szerkesztheti weboldalát. Főadminisztrátorként további adminisztrátorokat adhat hozzá és törölhet a tartalomkezelő rendszerben. 2. Statisztika: Nyomon követheti egyedi látogatóinak számát. A statisztikákból következtetéseket vonhat le, hogy melyik alololdala(i) a legolvasottabb(ak). 3. Tartalom szerkesztése: A Microsoft termékeiből jól ismer funkciókkal frissítheti weboldala tartalmát. Képeket tölthet fel, tartalmat írhat, táblázatokat, stílusokat hozhat létre, illetve linkeket helyezhet el a weboldal bármelyik részén. 4. Menü és sorrendkezelés: A CMS segítségével új menüpontokat adhat hozzá a weboldalához. Amennyiben jelentős mennyiségő aloldala van, sorrendezheti a menüpontokat és a tartalmi elemeket. 5. Többnyelvűség: Akár több nyelven is publikál. 6. Keresés a weboldalon: A kereső doboz segítségével a teljes weboldal tartalmában kereshet a felhasználó. 7. Hírdetéskezelés: Könnyedén cserélheti a kreatívokat. (Banner) Ha szükségét látja, beállíthatja a megjelenés kezdetét és lejártát. 8. SEO (Google optimalizálás) modul: A STYLERS CMS segítségével könnyedén pozicionálhatja weboldalát a Google keresőben

Symfony

Symfony

symfony - open-source PHP web framework. Dinamikusan fejődő új készlet saját CMS fejlesztéséhez, vagy továbbfejlesztéséhez. Messze a jelenlegi framework-ökön túlmutató technológia! Immár a 2.0 verzió is megjelent!

Symphony

Symphony

Már sok felhasználót vonzó, ingyenes CMS rendszer XSLT templétezhető felületekkel összefűzve. Már sok felhasználót vonzó, ingyenes CMS rendszer XSLT templétezhető felületekkel összefűzve. Remek választás lehet!

TGS CMS

TGS CMS

TGS Content Management GNU/GPL Open Source Web Content Management System. Németek fejlesztik és természetesen ingyenes!

Hirdetés
TiddlyWiki

TiddlyWiki

A TiddlyWiki egy kísérleti MikroTartalom alapú WikiWikiWeb, melyet JeremyRuston írt HTML, CSS és JavaScript felhasználásával. Bármilyen modern böngészővel olvasható és szerkeszthető, mindenféle SzerverOldaliTechnikák nélkül. Segítségével egyszerűen létrehozhatóak MagábaZárt hipertext dokumentumok, melyeket bármilyen webszerverre fel lehet tölteni, e-mailben elküldeni vagy akár USB meghajtóra írni

TT CMS

TT CMS

Céges és önkormányzati weboldalak saját fejlesztésű CMS alapú kiszolgálása.

Typo3

Typo3

A Typo3 egy nyílt forráskódú, GPL licence alatt futó feltörekvő ingyenes CMS rendszer. Csatlakozókat várnak fejlesztőktől és támogatóktól egyaránt.

Typo3 CMS

Typo3 CMS

Ez a tartalomkezelő rendszer rendkívüli módon egyszerűbbé teszik a weblap karbantartását. A felhasználóbarát adminisztrációs modulon keresztül bővíthetjük honlapunkat, módosíthatjuk tartalmát, friss információkkal láthatjuk el a célközönségünket. A tartalomkezelő rendszere kezelése a szövegszerkesztési ismereteken kívül minimális informatikai ismeretet igényel A tartalomkezelők költségtakarékos megoldásnak bizonyultak a weblap elkészülte után, mert nincs szüksége speciális ismeretekkel rendelkező weblapkészítőre vagy webmesterre, vagy nem kell megbíznia a karbantartással külső szakembert.

WAHA CMS

WAHA CMS

WAHA CMS - Az alkalmazás automatikusan tölti a weboldalak tartalmát a netről.

WebCom CMS

WebCom CMS

A portálrendszerek üzleti, kereskedelmi célokra ideálisan felhasználhatók. Moduláris bővíthetőségüknek köszönhetően szinte tetszőleges funkcióval kiegészíthetők.

Webes szolgáltatás Győr

Webes szolgáltatás Győr

Webes alkalmazás fejlesztés, webtárhely bérlés, domén regisztráció, web-design, egyedi webes szoftver fejlesztés Győrben. Elérhető, hatékony kereső optimalizált havidíjas weboldalkészítés. Domain, Tárhely weboldal havidíjas szolgáltatásként kis-és középvállalatok részére. Mivel foglalkozunk: * Statikus és dinamikus weboldal készítéssel * Webes alkalmazások fejlesztésével * Egyedi Intranetes és webes vállalati rendszerek fejlesztésével * Egyedi művész weboldal grafikák készítésével * Weboldalak újragondolásával, ráncfelvarrással (ReDesign munkák) * Webes alkalmazások biztonsági kérdéseinket a felülvizsgálatával * Etikus keresőmarketing optimalizálással * Számítógép-üzemeltetés, rendszergazdai feladatok * Adatbázis-szolgáltatás * Weboldal üzemeltetés (tárhely, webhoszting) * Internetes hirdetési felület értékesítése * Számítógépes feldolgozás * Domain ügyintézéssel, csak saját ügyfeleink részére * Weboldal modulok készítésével * Weboldalak tovább fejlesztésével * Weboldalak használhatóbbá tételével * Hosting (PHP, Mail, MySQL, FTP), csak saját ügyfeleink részére

Webgenerator cms rendszer

Webgenerator cms rendszer

Mit nyújt számodra a webgenerátor? * Kisvállalkozóként ismertséget, elérhetőséget az interneten * Minimális éves díj mellett egyedi, testre szabott, dinamikus weboldalad lehet * Több 100 grafikai sablon-ból választhatod ki a hozzád leginkább közel állót * Választhatsz 4 dícsomagunk közül * Kiknek szól a webgenerator.hu rendszere? Alapvetően olyan mikro vállalkozások, cégek, magán vállalkozók részére készült, akik költségkímélő megoldást keresnek és weboldalt szeretnének. * Milyen egyedi lehetőségeim vannak? Egyedi domain: az Ön elkészülő oldala az önneve.webgenerator.hu internet cím alatt elérhető; ehhez egyedi domaint (pl.: önneve.hu) is választhat (azok közül, amelyek nem foglaltak) és az oldala ezen is elérhetővé válik. Egyedi grafikai sablon: weboldal kialakításakor Ön a rendszer által felkínált több száz lehetőségek közül választhat. Megrendelésére olyan grafikai sablont (designt) készítünk, amely az Ön vállalkozásának grafikai elemeit, szín és formavilágát használja, és garantálja megjelenésének egyediségét.

Tuti menü