Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
CMS tartalomkezelő rendszerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: weblap - Zend [6. oldal]
részletek »

CMS tartalomkezelő rendszerek képes leírás: weblap - Zend [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: cms.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 95 db
weblap-keszites1.hu

weblap-keszites1.hu

Napjainkban a legdinamikusabban fejlődő szakterület az internet és a hozzá kapcsolódó (weblap) technológiák. Az internet mindennapi életünk része, ezért a megjelenés, a saját weblap mára már alapkövetelmény. Teljes körű webfejlesztéssel: weblap készítéssel, weblap karbantartással, egyedi web alkalmazás fejlesztéssel, vállalatirányítási rendszerek készítésével, keresőoptimalizálással, e-mail marketinggel és hírlevél küldéssel foglalkozunk. Használja ki az internet adta lehetőségeket egy jól felépített, célorientált weblap segítségével! Szakmai hátterünk, munkáink magas színvonala biztosítja, hogy Önnek is versenyképes, hatékony weblapot készítünk. Megoldást szolgáltatunk problémájára! http://weblap-keszite s1.hu/

Weblaunch - reszponzív weboldal készítés, akár pár óra alatt

Weblaunch - reszponzív weboldal készítés, akár pár óra alatt

Weboldal készítés kezdeti költségek nélkül. Ne várj senkire, saját honlap készítése egyszerű szerkesztőnkkel, akár pár órán belül. Weboldal készítőnkkel kiinduló webdesigneket teljesen az egyedi igényeidre szabva elkészítheted saját reszponzív weboldalad, ami a saját ajándék domain neveden elérhető. Honlap készítés közben elhelyezhetsz formázott szöveget, képeket, képgalériát, videókat, űrlapokat, térképet, táblázatot, letölthető fájlokat stb. Sőt kiegészítheted weboldaladat bloggal is vagy akár egy egyszerű webáruházzal is. Webodaladat később is bárhol, bármikor módosíthatod, ezzel sem kell senkire várnod. A honlap készítő online fut, nem igényel semmilyen telepítést, bármilyen böngészőből használható, akár a telefonodról is. Nem kell programozónak lenned, ha egy szövegszerkesztővel elboldogulsz, akkor weboldal készítőnkkel is elfogsz.

WebPad

WebPad

webpad egy web-alapú text editor, amely CMS szerűen használható

Webra

Webra

A Webra egy tartalom- és munkafolyamat-kezelő rendszer. Csak egy böngésző szükséges használatához. Inspiráló adminisztrációs felületeivel gyorsan átformálhatja portáljait. Integrált megoldásaink felgyorsítják üzleti folyamatait. Skálázható minden vállalat számára. AITIA International Zrt.

Webshark CMS

Webshark CMS

Webshark Informatikai Szolgáltató Kereskedelmi Kft. Web alapú fejlesztések, Domain regisztráció, Hosting, CMS rendszerek, CSS3, HTML5 felületek fejlesztése nagy szakértelemmel, gyorsan. Referencialista

WhySoft CMS

WhySoft CMS

A Whysoft CMS olyan összetett tartalomkezelő rendszer, amely lehetővé teszi különböző címeken elérhető különböző tartalmú és megjelenésű honlapok tartalmának egy központi rendszerben történő kezelését. A WhySoft CMS rendszer alapja a szinergia. A nyílt forráskódú Internet alapú rendszerek testreszabásával és összekapcsolásával létrehozott rendszer olyan magas szintű tartalomkezelési szolgáltatást nyújt, amelynek értéke meghaladja az egyes alrendszerek által képviselt értékek összességét.

WordPress

WordPress

A WordPress egy modern publikációs platform, ami az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható.

www.puha.hu Felhő alapú CMS

www.puha.hu Felhő alapú CMS

A SimplYPortal CMS egy felhő alapú weboldal és webáruház rendszer, amelyben 1 perc alatt működő oldalra tehetsz szert! Teljesen ingyenesen és kockázat mentesen kipróbálható, keresőoptimalizált, rugalmas és testreszabható. Beépített hírlevélküldővel rendelkezik, melyben hírlevél sorozatokat is létre lehet hozni, valamint infotermék forgalmazást is meg lehet vele valósítani.

Yubikey - erős azonosítás CMS-hez

Yubikey - erős azonosítás CMS-hez

A tartalomkezelő alkalmazások, és az általuk kezelt weboldalak egyre fontosabb szerepet töltenek minden vállalkozás életében. A YubiKey két-faktoros azonosítása támogatja a legelterjedtebb tartalomkezelőket (CMS). A YubiKey támogatásával a CMS szoftverekbe integrálható az erős azonosítás, és a felhasználók saját YubiKey eszközeiket is használhatják az azonosításra. Így egy azonnal használható megoldást kapnak weboldalaik megerősítésére. CMS-k: Wordpress, Joomla, Drupal stb... A nyílt API-val, és több platformhoz ? PHP, .Net, Java, Ruby, Perl, Python stb. ? rendelkezésre álló függvénykönyvtárakkal, integrálási lehetőséggel gyakorlatilag bármilyen szoftverbe integrálható a YubiKey két-faktoros azonosítása.

Hirdetés
Zend Guard

Zend Guard

Zend Guard megvédi az avatatlan felhasználók elől CMS-ünk forráskódját. Kódol-dekódol! A dekódoló ingyenes.

Tuti menü